Billiga Autocad licens, försäljning AutoCAD prenumeration

Varför köper folk regelbundet programvara från oss?

* Vi erbjuder några av de mest attraktiva priserna på marknaden för leverans av licensierad programvara.
* Vi svarar på dina frågor snabbt och professionellt. Vill du ha en kvalificerad konsult att svara på dina frågor?
* Det finns ett nummer för samtal från var som helst i världen (Nya Zeeland, USA, Storbritannien) från alla telefoner, inklusive mobiltelefoner.
* Vi håller regelbundet kampanjer-ytterligare rabatter på de mest populära positionerna.
* Vi erbjuder kvalificerad teknisk support via telefon och e-post, inklusive gratis hjälp vid installation och aktivering av köpta mjukvaruprodukter.
* Du kan vara säker på leveransens laglighet – vi är den officiella partnern till de tillverkningsföretag som är representerade på vår hemsida.
*Ett brett utbud av mjukvaruprodukter är tillgängligt för dig – från operativsystem, kontorsapplikationer och antivirusprogram till specialiserad programvara för designers, arkitekter och designers.

Och även:

* Vi hjälper till att rädda ditt rykte och nerver genom att ta bort riskerna i samband med att använda olicensierad programvara.

Genom att arbeta med oss, kommer du att kunna öka produktiviteten och få en konkurrensfördel på marknaden med de senaste framstegen inom design automation.

Erbjudande i månaden: autocad 2021 köp en rabattlicens. Leveranstyp: elektronisk licens för 1 år eller 3 år.

Billiga AutoCAD Abonnemang

Typer av AutoCAD-licenser

Programmet kan levereras som lokala eller nätverkslicenser. Huvuddragen i varje typ av licensiering beskrivs nedan:

  • Lokal licens-en licens med installation och aktivering på en viss dator. Du kan använda den på en andra dator växelvis när du köper en kommersiell prenumeration (till exempel när du använder programmet hemma och på jobbet, eller på en stationär dator och på en bärbar dator).
  • Nätverkslicens-låter dig installera programvaruprodukten på ett obegränsat antal datorer i ett lokalt nätverk. Samtidigt kan antalet kopior av programmet som körs samtidigt inte överstiga det totala antalet nätverkslicenser som köpts. Om du till exempel köper två nätverkslicenser kan du installera programmet på alla datorer i företagets lokala nätverk, men du kan köra programmet samtidigt från högst två datorer. I det här fallet, när du startar från en tredje dator, kommer du att se ett meddelande om bristen på fria nätverkslicenser. Nätverkslicensmekanismen låter dig låna (ta bort) licenser från servern i upp till 180 dagar (om du behöver en affärsresa, en resa till klienten etc.). när du installerar nätverkslicenser måste du konfigurera serverdelen och installera programmet på alla grafikstationer som du måste starta senare. Serverdelen kan representeras antingen av en av de grafikstationer där själva programmet är installerat eller av en dedikerad (en eller flera) server för mer tillförlitlig oavbruten drift.

AutoCAD med specialiserade verktygssatser

Från och med den 22 mars 2018 innehåller AutoCAD-prenumerationen också tillgång till kapaciteten hos vertikala specialiserade produkter baserade på AutoCAD som en del av ett enda abonnemangserbjudande. Den nya billiga AutoCAD heter ”AutoCAD inklusive specialiserad verktygsuppsättning”.

Förutom tillgång till klassisk AutoCAD inkluderar abonnemanget tillgång till följande mjukvaruprodukter, nya prenumerationer som inte längre säljs som separata lösningar:

  1. AutoCAD Architecture
  2. AutoCAD Mechanical
  3. AutoCAD Electrical
  4. AutoCAD Map 3D
  5. AutoCAD MEP
  6. AutoCAD Raster Design
  7. AutoCAD Plant 3D

Förutom tillgång till dessa lösningar innehåller en AutoCAD-prenumeration Tillgång till AutoCAD Web app och autocad mobile app.

Autocad 2021 Kundrecensioner:

Precis vad jag ville.
Kan inte få ett bättre värde än detta för någon annanstans. Den enda förbättring jag kan tänka mig skulle vara att göra ett test för att se till att du absorberar den nödvändiga informationen. Jag ger det fortfarande femstjärnigt eftersom Brian Benton är så bra.

Bra produkt och kundservice.
Vi har haft att göra med Novedge de senaste tre åren. Scott Hester har alltid varit trevligt att hantera, med tanke på utmärkt service och konkurrenskraftiga priser. Vi är mycket nöjda.

Kundservice var utmärkt!
Jag uppgraderade det här till en ny designer som gick med i vår avdelning. Jag arbetar personligen inte med CAD. Men om du letar efter organisation kan du lita på att få en rättvis affär och kundservice detta är platsen!
Inledningsvis gjorde jag några misstag med vilken uppgradering jag behövde. Scott Hester kontaktade mig via e-post och hjälpte mig att få rätt produkt. Och när Autodesk säkerhetskopierades, steg Scott upp och gav mig information om hur man laddar ner och registrerar sig utan att vänta.
Jag har lagt Novedge till min leverantörslista. Scott, tack igen!

Mycket för bra programvara.
Under hela min karriär har jag alltid använt billiga AutoCAD och 2010-versionen gör inte besviken. Novedges kundservice, frakthastighet och bra pris gjorde det så mycket bättre.