AutoCAD LT Översikt och pris

Arkitektbyråer som letar efter enklare sätt att använda CAD-programvara.

Produktinformation
AutoCAD LT ger enkel instruktion för mastering AutoCAD LT ritning och dimensionering tekniker. Textinnehåll presenterar typiska tillämpningar av AutoCAD LT med grundläggande och avancerade koncept. Producera 2D-dokumentationer och ritningar med avancerad uppsättning redigerings-och annoteringsverktyg, samtidigt som du använder AutoCAD: s förenklade och användarvänliga instruktion.

Аöretag, författare: http://www.autodesk.com

AutoCAD LT Prissättning Översikt

AutoCAD LT 2021 prissättning startar på €169.95 per 1 års prenumeration, per användare. De har inte en gratis version. AutoCAD LT 2021 erbjuder inte en gratis provperiod. Vår hemsida ger rabatt från det rekommenderade priset.

AutoCAD LT Specifikation

  • Support Windows, Mac
  • Utbildning: Webbseminarier , Dokumentation
  • Stöd: Kontorstid, Online

AutoCAD LT 2021 Funktioner

2D ritning3D-modellering
SamarbeteFörändringsarbete
Konflikt SpårningDesign Modellering
För Förvaltning Av AnläggningarMobil Åtkomst
DokumenthanteringSchemalägga
AutoCAD LT funktioner

AutoCAD LT Alternativ

BIM 360 by Autodesk
BIM 360 är byggd för att stödja byggprojekt team, inklusive: allmänna entreprenörer, byggchefer, projektledare, superintendenter, underleverantörer, arkitekter, ingenjörer och ägare.

Procore by Procore Technologies
Procore kopplar samman alla medlemmar i dina byggprojekt team – inklusive ägare, allmänna entreprenörer och underleverantörer – från fält till kontor.
Procore construction management software hanterar byggprojekt, resurser, människor och finansiärer från planering till slut.

SpaceRunner by Xyicon
Space Runner är en molnbaserad tillgångar, utrymme och BIM planering och hantering lösning för organisationer. Den är idealisk för anläggningar chefer, projektledare, IT-chefer och andra yrkesverksamma.

Revizto by Revizto
Integrerad samarbetsplattform som förbinder arkitektur, teknik och konstruktion under hela projektets livscykel.
Revizto förenar BIM intelligence och gör det omedelbart tillgängligt och angripbart för hela projektgruppen.
Med Revizto advanced Issue Tracker project – gruppmedlemmar kan identifiera och hantera modellbaserade problem i 3D-rymden, på 2D-ark och adressera clash-grupper från Navisworks. Revizto tillåter användare att följa framsteg eller lösa utmaningar i realtid hela tiden på alla enheter och i VR.

Fördelarna med programmet från svaren från erfarna användare

  • Jag gillar det när vi uteslutande ritar 2D-objekt.
  • If i dont need 3d draws, for only 2d, AutoCAD lt is the best and it is especially present 2d features and it is much specific than the other versions.
  • Jag tror att det är som den vanliga AutoCad men jag tror att den har mindre funktioner. Det är mycket användbart för grundläggande utarbetande.
  • Perfekt när den används som en professionell, mycket omfattande ritning programvara. Mycket exakt och djupgående tillvägagångssätt kan uppnås.
  • Jag älskar LT jag använder den för att planera sista förändringar för vår anläggning och för att designa små delar och jiggar för att förbättra våra maskiner.

Nackdelar med detta program

  • När vi öppnar programvaran tog det så lång tid att öppna. Om vi vill göra 3D-objekt är det mycket svårt. Nyligen brukade jag rita en layout av en maskinindustri. Det är bättre än Autocad jag använde tidigare.

Skäl för att byta från en annan programvara:

Bytt Från: AutoCAD
Skäl för att byta till AutoCAD LT: till exempel i autocad om vi trimmar eller tar bort en rad kan vi inte se den. det raderar direkt linjen. Men i Autocad LT kan vi se vilken linje som trimmar eller raderar. Tack vare Autocad LT Autodesk för att ge oss det bästa.

Bytt Från: AutoCAD Architecture
Skäl för att byta till AutoCAD LT: lägre kostnad och behövde mer licens

Bytt Från: BricsCAD
Skäl för att byta till AutoCAD LT: vi behövde hitta ett program som hjälpte oss att arbeta snabbare.